|
wyciągarki samochodowe
|
|
|
|||
|
|||
|
wyciągarki samochodowe
Mój mąż oglądał ostatnio jakiś rajd w telewizji i siłą rzeczy też musiałam ogladać,Mariusz tłumaczył mi dlaczego auta terenowe typu jeep mają założone wyciągarki. Prawie każde auto miało wyciągarkę. http://www.dragonwinch.com]Wyciągarki samochodowe nie są konieczne ale dużo kierowców je zakłada bo są bardzo przydatne.Gdy oglądaliśmy ten rajd ,Mariusz powiedział że chciałby kiedyś pojeźdźić takim autem i poszaleć po jakiejś pustyni czy gdzieś po jakimś innym terenie.W sumie to musi być dobra zabawa tak szaleć sobie,może nawet wybrałabym się z nim.Rajd transmitowany w telewizji na żywo i pokazali nawet jak jedno auto wyciaga drugie za pomocą wyciągarki z piaszczystego podłoża i takich akcji było bardzo dużo,ale to też pewna atrakcja dla oglądających tak twierdzi mąż. Szczerze to ja nic ciekawego w takim ogladaniu nie widzę,lepiej brać w tym udział.Jest masa facetów którym się to podoba.Mariusz lubi wyścigi takie rajdowe ale formulę też lubi i boks też.Tak się rozpisałam że aż zeszłam z tematu tych rajdów i zakładania wyciągarek na auta terenowe.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help