Current time: 09-08-2010, 12:14 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wyciągarki samochodowe
04-28-2010, 12:49 PM
wyciągarki samochodowe
Mój mąż oglądał ostatnio jakiś rajd w telewizji i siłą rzeczy też musiałam ogladać,Mariusz tłumaczył mi dlaczego auta terenowe typu jeep mają założone wyciągarki. Prawie każde auto miało wyciągarkę. http://www.dragonwinch.com]Wyciągarki samochodowe nie są konieczne ale dużo kierowców je zakłada bo są bardzo przydatne.Gdy oglądaliśmy ten rajd ,Mariusz powiedział że chciałby kiedyś pojeźdźić takim autem i poszaleć po jakiejś pustyni czy gdzieś po jakimś innym terenie.W sumie to musi być dobra zabawa tak szaleć sobie,może nawet wybrałabym się z nim.Rajd transmitowany w telewizji na żywo i pokazali nawet jak jedno auto wyciaga drugie za pomocą wyciągarki z piaszczystego podłoża i takich akcji było bardzo dużo,ale to też pewna atrakcja dla oglądających tak twierdzi mąż. Szczerze to ja nic ciekawego w takim ogladaniu nie widzę,lepiej brać w tym udział.Jest masa facetów którym się to podoba.Mariusz lubi wyścigi takie rajdowe ale formulę też lubi i boks też.Tak się rozpisałam że aż zeszłam z tematu tych rajdów i zakładania wyciągarek na auta terenowe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

rolety - zaprzyjaznione - wizaż Kraków - zaprzyjaznione - krzesła stadionowe - zaprzyjaznione - apartments in Cracow - zaprzyjaznione - Nauka jazdy Kraków - zaprzyjaznione - architektura wnętrz Kraków - zaprzyjaznione - instruktor nauki jazdy - zaprzyjaznione - Kuchnie Kraków - zaprzyjaznione - Kraty pomostowe
wieżowiec • ubezpieczenie domów najtańsze OC ubezpieczenie turystyczne • Szukasz lakier do podłogi ? Polecamy Centrum Sprzedaży Podłóg! • maszyny budowlaneładowarki kołowe • budowa-drog.com.pl producent mebliMapa stron • véhicules spéciaux véhicules d’incendie véhicules spéciaux • balustradex