|
Stomatologia Kraków
|
|
|
|||
|
|||
|
Stomatologia Kraków
Już nie mogę się doczekać kiedy ściagne aparat z zębów.Zakładała mi go znajoma mamy Pani Wiola dla której mama robiła reklamę gabinetu.Ortodonta Kraków i ortodoncja Kraków takie hasła na ogłoszenie wybrala moja mama a w ogłoszeniu tym oprócz adresu gabinetu i numeru telefonu była rownież wiadomość dla nowych pacjentów dla których przygotowany był rabat 20%.Mąż pani Wioli jest stomatologiem on natomiast miał ogłoszenie http://www.klinikaimplantologii.pl stomatologia Kraków zaprasza.Fajnie mieć takich znajomych.Czasami można sobie naprawde pomuc i prosić np o jakąś poradę w sprawach na których my na przykład się nie znamy.Cieszę się że pozbęde się tego aparatu i wkońcu będę się uśmiechać od ucha do ucha i nie będę sie wstydziła że mam krzywe zęby.Zakładanie aparatu troszke bolało i ciekawa jestem czy ściaganie też boli?Mam nadzieję że nie bo już mam dość tego bólu.Nie mam pojęcia ile kosztuje założenie czy ściagniecie aparatu moja mama załatwiła to z pania Wiola,ja nie ponoszę żadnych kosztów.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help