Current time: 09-05-2010, 04:25 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stomatologia Kraków
04-28-2010, 12:46 PM
Stomatologia Kraków
Już nie mogę się doczekać kiedy ściagne aparat z zębów.Zakładała mi go znajoma mamy Pani Wiola dla której mama robiła reklamę gabinetu.Ortodonta Kraków i ortodoncja Kraków takie hasła na ogłoszenie wybrala moja mama a w ogłoszeniu tym oprócz adresu gabinetu i numeru telefonu była rownież wiadomość dla nowych pacjentów dla których przygotowany był rabat 20%.Mąż pani Wioli jest stomatologiem on natomiast miał ogłoszenie http://www.klinikaimplantologii.pl stomatologia Kraków zaprasza.Fajnie mieć takich znajomych.Czasami można sobie naprawde pomuc i prosić np o jakąś poradę w sprawach na których my na przykład się nie znamy.Cieszę się że pozbęde się tego aparatu i wkońcu będę się uśmiechać od ucha do ucha i nie będę sie wstydziła że mam krzywe zęby.Zakładanie aparatu troszke bolało i ciekawa jestem czy ściaganie też boli?Mam nadzieję że nie bo już mam dość tego bólu.Nie mam pojęcia ile kosztuje założenie czy ściagniecie aparatu moja mama załatwiła to z pania Wiola,ja nie ponoszę żadnych kosztów.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Sale konferencyjne Katowice - zaprzyjaznione - centrum konferencyjne - zaprzyjaznione - hotels in krakow - zaprzyjaznione - buty dla niskich - zaprzyjaznione - masaż kamieniami Kraków - zaprzyjaznione - Tłumaczenia symultaniczne - zaprzyjaznione - okna pcv - zaprzyjaznione - prawo jazdy kraków - zaprzyjaznione - praca ogłoszenia
katalog ciekawych stronsklep z konsolami • Profesjonalna kanalizacja - producent rur. Zapraszamy • Cement Cement Cement • Koszt Betonu Koszt Betonu Koszt Betonu • webcatalog • Szukasz księgowej? Polecamy księgowość kraków szybko i dokładnie! • sala na szkolenia bydgoszcz restauracja • fundusze unijne szkolenia doskonalenie zawodowe szkolenia logistyka