Current time: 09-05-2010, 04:40 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tłumaczenia symultaniczne
04-28-2010, 12:42 PM
Tłumaczenia symultaniczne
Czy ktoś wie gdzie można zrobić tłumaczenia tekstów albo u kogo?konkretnie chodzi mi o coś takiego jak-tłumaczenia chiński lub tłumaczenia japoński. Mam kilka fajnych zdań i wyrazów ale nie chce sama szukać tłumaczenia i znaczenia tych wyrazów bo mogę się pomylić a wiem że taki wyraz czy nawet literka ma kilka znaczeń a nawet źle napisanie danego wyrazu,zmienia jego znaczenie.Szukałam takich osób na internecie ale nie wiele mi to dało bo ciągle wyskakiwała mi fraza- http://www.makoto.pl tłumaczenia symultaniczne a nie o to mi raczej chodzi.Ile razy zdarzało się że ktoś zrobił sobie tatuaż i była to literka jakaś chińska czy inna,która miała znaczenie inne niż miało być i potem to śmiesznie wyglądalo,a ten ko znał jezyk to już zupełnie miał ubaw.Tłumaczenia japoński-nawet tak wpisywałam ale też wyskakiwały mi dziwne rzeczy,zreszta to samo miałam jak wpisywałam tłumaczenia chiński,więc sama nie wiem co dalej bo nie wiem do kogo sie zwrócic,dlatego pomyślalam o forum i piszę do Was,wiem że to jest dość błaha sprawa ale mi na tym zależy,więc proszę Was o pomoc i z góry dziękuję za każdą radę i podpowiedz.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

dam prace - zaprzyjaznione - Wycena przedsiębiorstw - zaprzyjaznione - meble do hoteli - zaprzyjaznione - Obiekt konferencyjny Katowice - zaprzyjaznione - gwiazdy plotki - zaprzyjaznione - askot - zaprzyjaznione - obuwie medyczne - zaprzyjaznione - włatcy móch - zaprzyjaznione - Wynajem domów Kraków
Nowoczesna agencja interaktywna - Zapraszamy • Cement Cement Cement • Beton Poznań Beton Poznań Beton Poznań • Beton Warszawa Beton Warszawa Beton Warszawa • Tematy na Forum Kraków Biznes Zapraszamy do dyskusji! • Hurtownia Materiałów Budowlanych Hurtownia Materiałów Budowlanych • Ogłoszenia Ogłoszenia Darmowe • Super Zamki błyskawiczne - Producent • młodzieżowe Forum Młodzieżowe forum