|
Tłumaczenia symultaniczne
|
|
|
|||
|
|||
|
Tłumaczenia symultaniczne
Czy ktoś wie gdzie można zrobić tłumaczenia tekstów albo u kogo?konkretnie chodzi mi o coś takiego jak-tłumaczenia chiński lub tłumaczenia japoński. Mam kilka fajnych zdań i wyrazów ale nie chce sama szukać tłumaczenia i znaczenia tych wyrazów bo mogę się pomylić a wiem że taki wyraz czy nawet literka ma kilka znaczeń a nawet źle napisanie danego wyrazu,zmienia jego znaczenie.Szukałam takich osób na internecie ale nie wiele mi to dało bo ciągle wyskakiwała mi fraza- http://www.makoto.pl tłumaczenia symultaniczne a nie o to mi raczej chodzi.Ile razy zdarzało się że ktoś zrobił sobie tatuaż i była to literka jakaś chińska czy inna,która miała znaczenie inne niż miało być i potem to śmiesznie wyglądalo,a ten ko znał jezyk to już zupełnie miał ubaw.Tłumaczenia japoński-nawet tak wpisywałam ale też wyskakiwały mi dziwne rzeczy,zreszta to samo miałam jak wpisywałam tłumaczenia chiński,więc sama nie wiem co dalej bo nie wiem do kogo sie zwrócic,dlatego pomyślalam o forum i piszę do Was,wiem że to jest dość błaha sprawa ale mi na tym zależy,więc proszę Was o pomoc i z góry dziękuję za każdą radę i podpowiedz.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help