|
Hotele w Poznaniu
|
|
|
|||
|
|||
|
Hotele w Poznaniu
Moja koleżanka Ania pracowała w hotelu jako recepcjonstaka.Hotel Poznań to jej miejsce pracy ,właśnie tam zaczynała ,teraz jest menadżeram tego hotelu.Dość długo była tam recepcjonistką ale opłaciło się jej ,bo zostać menadżerem tak dużego hotelu to naprawdę wielkie osiągnięcie. http://www.poznan.hotelsystem.pl Hotele w Poznaniu to dobre miejsce pracy.Gdy potrzebowałam pracy na wakacje to A nia zaproponowała mi pracę jako kelnerka.Nigdy nie pracowałam jako kelnerka ale Ania powiedziała żebym się nie przejmowała bo ich hotel zapewnia bezpłatne szkolenia i kursy więc juz po dwóch tygodniach będę fachową kelnerka:)Hotele w Poznaniu sa bardzo duże i tam cały czas potrzebują rąk do pracy.Już dawno po wakacjach a ja dalej pracuję w hotelu ale juz nie jestem kelnerką ale szefową sali i bardzo lubię tą pracę i nie zamieniłabym jej na rzadną inna.Jest dobrze płatna i w dogodnych dla mnie godzinach.A najbardziej ciesze się z tego że pracuję razem z Anią i jest naprawdę wesoło,jesteśmy zgrane i dogadujemy się bez słów.Hotel Poznań to nasz ulubiony hotel
i jeżeli ktoś chce odpocząć to serdecznie zapraszamy.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

i jeżeli ktoś chce odpocząć to serdecznie zapraszamy.